Translate

19 Februari 2010

Majlis Kahwin Anak Anwar.(Blog KMSM)

Waaaw…!!!!!

Nampak gempak juga wedding reception anak tunggal Anwar Ibrahim nie yea.. Garden Party Wedding Reception tuu..!!!

Location pun memang kena dengan tema, Janda Baik off course la breezed fresh air, hhmmmm best nyer!

Looking from these photos, nampak sangat dengan jelas girangnya hati Syaheeda dapat jadi menantu Anwar. “ Syioknyerr dapat kawen dengan anak bakal PM…” agaknya itu kot kata kata dalam hati Syaheeda..?

According to my fren yang dapat invitation, both majlis – nikah and garden party reception she cant find faces of PKR, PAS and DAP leaders..!!

Why Anwar didn’t make this an big event. Ihsan is his only son….

Entah betul ke tidak, Wan Azizah tak suka this girl to become her menantu sebab emak Syaheeda pernah kerja sebagai pembantu rumah di rumah mereka sewaktu Anwar TPM.

I can still remember masa Nurul Izzah kawin dulu bukan main besar besaran lagi…, few ministers came and also ramai duta duta luar negara. Ada jugak majlis persandingan jemput rakyat masa tu kat Bukit Dsara, I pun tak lepaskan peluang rasa nasik minyak Nurul Izzah. Kat khemah can be seen lots of PKR and PAS leaders yang datang..

Whatever it is, congrats to Syaheeda & Ihsan, semoga kekal ke anak cucu… jgn nakal2 tau Ihsan, don’t be like father like son!
These are daughters of Anwar and Azizah still avaiable..? Well, who will be their choices..? Jejaka anak anak orang UMNO boleh try tak...? Ahaks!


Little girl daugther of Nurul Izzah, mukanya sebijik macam ayahnya Raja Sharil. Is this girl gonna be Ahli Parlimen Lembah Pantai in 20 years from now..?




3 ulasan:

penawar berkata...

Fotografi is grrrrrrrreat lah... siapa fotografer nih? blh bagi job tak? how to contact?

ڤنا مينڠ / PENA MINANG berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ڤنا مينڠ / PENA MINANG berkata...

Kami linkkan anda dlm ruangan pelbagai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4U2C Posts

News Story

SELSEMA